Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007

Όποιος δεν μπορεί, να πάει σπίτι του

«Κόουτς, κάνε αλλαγές. Δεν βλέπεις ότι η ομάδα δεν τραβάει. Βάλε νέους… παίκτες»
Γατάκια μου, καλημέρα…
Πείτε μου εσείς τώρα από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω μ’ αυτά που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας… Μιλάμε, η κατάσταση έχει χάσει τον έλεγχο. Αν τα γράψω εγώ έτσι όπως πραγματικά τα νιώθω θα πω πολύ… κακιές κουβέντες και κάποιοι θα επιδιώξουν να με δέσουν. Με κάλυψε, όμως, απόλυτα η άποψη στο fuitakos.blogspot.com. «Το μεγάλο... πάρτι στις πλάτες των Ελλήνων συνεχίζεται... Κάθομαι στο γραφείο μου, πίνω καφέ και αναρωτιέμαι. Πού θα φτάσει επιτέλους η κατρακύλα αυτής της χώρας; Τα ελικόπτερα πετάνε πολύ χαμηλά. Σιγά μην δεν έπιανε φωτιά στην Πεντέλη. Έχει αρκετό χώρο για κάποιες ακόμα βίλες. Δεν κάηκε άλλωστε όλο την προηγούμενη φορά. Φωτιές παντού. Η Ελλάδα στο έλεος του Θεού. Και οι... άρχοντες αυτής της χώρας μαλώνουν σαν τα κοκόρια με σταυρωμένα τα χέρια λίγους μήνες πριν από τις εκλογές. Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης λέει τα... δικά του την ώρα που η Ελλάδα φλέγεται. Εκεί όμως, ακούνητος!!! Στην τηλεόραση βλέπω να δημοσιεύονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων με τα... νοθευμένα γραπτά. Αυτά δεν γίνονται πουθενά και η υπουργός Παιδείας εκεί… ακούνητη. Τα τρένα χτυπάνε μεταξύ τους και ο υπουργός Μεταφορών εκεί… ακούνητος. Τα πλοία βουλιάζουν, εργάτες πνίγονται και ο υπουργός Εργασίας, εκεί... ακούνητος. Θέλετε κι άλλα; Εγώ ξέρω, από την μπάλα που έχω μάθει να βλέπω, πως όταν η ομάδα δεν... τραβάει ο προπονητής πρέπει να κάνει αλλαγές. Όποιος δεν μπορεί, πρέπει να πάει σπίτι του. Κι όταν ο... προπονητής δεν κάνει αλλαγές, επειδή δεν θέλει ή επειδή δεν μπορεί να τις κάνει, τότε παίρνει ο ίδιος το καπελάκι του και πάει στο... εξοχικό του στην Πάρνηθα, στην Πεντέλη, στη Ραφήνα ή, δεν ξέρω εγώ πού αλλού και αφήνει την... ομάδα να βρει και πάλι τον δρόμο της. Καταλάβάτε, κύριοι; Τι άλλο θα πρέπει να γίνει, δηλαδή, για να ξυπνήσετε; Βουλιάζουμε, ρε!!!». Που είναι η μπαλα οέο;

Θα νιώθατε ελεύθερος;

Άλλο πράγμα έψαχνα και αλλού κατέληξα. Βρήκα όμως το συγκεκριμένο blog (humblement.blogspot.com)
όπου ο… συγγραφέας του γράφει κάτι εξαιρετικά καλό σχετικά με την ελευθερία… Για δείτε: «Πιστεύετε ότι αν μπορούσατε να καταργήσετε κάθε εμπόδιο που σήμερα σας δυσκολεύει θα νιώθατε ελεύθερος; Τι είναι αυτό που, κατά τη γνώμη σας, σάς κρατάει (ακόμα ή για πάντα) δέσμιους; Μήπως η "ελευθερία" είναι τελικά μια λέξη που έχει χάσει το νόημά της;».

1ο ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑΣ

Σας έχω ωραία πρόταση (xortofagia.blogspot.com) αν δεν γουστάρετε τα ψαράκια και το κρέας. Κοινώς, αν είστε χορτοφάγοι… «Η 1η συνάντηση των εν Ελλάδι Χορτοφάγων είναι γεγονός! Πάρτε σκηνές και σλίπινγκμπαγκ, πάρτε και τους φίλους σας και ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη παρέα! Ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε με κολύμπι, μουσική, χορό και περιηγήσεις της περιοχής. Από Παρασκευή 27 Ιουλίου έως Κυριακή 5 Αυγούστου στο κάμπινγκ Τρίτων ΙΙ στο Τολό (Ναύπλιο). Το Camping Τriton ΙΙ βρίσκεται στη μαγευτική παραλία της Πλάκας, σε μια δενδρόφυτη και ήσυχη τοποθεσία, μόλις 12 χιλιόμετρα από την παλαιά πόλη του Ναυπλίου. Για περισσότερες πληροφορίες στο http://www.tritoni.gr/ ή στείλτε e-mail στο xortofagia@yahoo.gr. Σας περιμένουμε…».
Καλή η προσπάθεια, γατάκια μου, αλλά δέκα μέρες μόνο με ντομάτα, πιπεριά και καλαμπόκι, εγώ προσωπικά δεν την παλεύω με τίποτα…

Μεγάλες… θεόπικρες αλήθειες από τη Μίρκα και το triantafilenia.pblogs.gr, μέρος 2ο. Απολαύστε το…

Eγωιστής: Ένα άτομο που ενδιαφέρεται περισσότερο για τον εαυτό του παρά για μένα. Επιτυχημένος άντρας είναι εκείνος που βγάζει περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να ξοδέψει η γυναίκα του. Επιτυχημένη γυναίκα είναι αυτή που μπορεί να βρει έναν τέτοιον άντρα.
Η σκληρή δουλειά δεν σκότωσε ποτέ κανέναν, αλλά γιατί να παίζουμε με την τύχη μας; Μ’ αρέσει η δουλειά. Μ’ ενθουσιάζει. Μπορώ να κάθομαι επί ώρες και να την κοιτάω.
Ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά, έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο. Το να κόψεις το τσιγάρο είναι το πιο εύκολο πράγμα. Εγώ το έχω κόψει τουλάχιστον 50 φορές.
Στη Δημοκρατία το κάθε κόμμα αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς του για να αποδείξει ότι το άλλο δεν είναι ικανό να κυβερνήσει. Και τα δύο το πετυχαίνουν. Και τα δύο έχουν δίκιο.

Αν αναλάβει το κράτος την έρημο Σαχάρα, σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου!!! Λογική είναι η τέχνη να κάνεις λάθος με αυτοπεποίθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: