Τρίτη 7 Αυγούστου 2007

Υπομονή στους φοιτητές και στους γονείς αυτών!

Γατάκια μου καλημέρα

Όπως θα καταλάβετε, διαβάζοντας τη σημερινή σελίδα κατά κύριο λόγο είπα να ασχοληθώ με το κεφάλαιο διάβασμα και φοιτητές, που ακόμα και τώρα, αρχές Αυγούστου, υπάρχουν κάποιοι που… πήζουν. Το κομμάτι που βρήκα στο arkalochori.blogspot.com το θεωρώ… έπος για τους φοιτητές αλλά και για τους γονείς αυτών. Δείτε και θα καταλάβετε τι εννοώ.
Τα παρακάτω (χωρίς τη φωτο) προέρχονται από τη σημερινή επικαιρότητα. Το ηθικό δίδαγμα (νομίζω) είναι το εξής: «Κουράγιο και υπομονή, υπάρχουν και χειρότερα. 94χρονη Αυστραλή η γηραιότερη απόφοιτος πανεπιστημίου».
ΜΙΑ 94ΧΡΟΝΗ Αυστραλή είναι η γηραιότερη στον κόσμο απόφοιτος της Ιατρική Σχολής και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το πανεπιστήμιο της Αδελαΐδας.
Η Τέρνερ αναγκάστηκε να αφήσει το σχολείο στην ηλικία των 12 ετών, προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα της στο σπίτι όταν ο πατέρας της εγκατέλειψε την οικογένεια. Σχεδόν εξήντα χρόνια μετά πήρε το πρώτο της πτυχίο στην ανθρωπολογία και κέρδισε ετήσια υποτροφία στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια. «Μπήκα στο πανεπιστήμιο όταν ήμουν 70 χρονών και αρίστευσα στις εισαγωγικές εξετάσεις», αναλύει η μητέρα επτά παιδιών, 23 εγγονιών και 9 δισέγγονων. Το 1986 αποφοίτησε και στη συνέχεια μπήκε στην ιατρική σχολή για το μεταπτυχιακό της. «Είμαστε πολύ περήφανοι για εκείνη», είπε η κόρη της, Αν Ο' Χέραν. «Θα τη δηλώσουμε για το Βιβλίο Γκίνες ως τη γηραιότερη απόφοιτο του κόσμου». Η ίδια, μετά την απονομή του μεταπτυχιακού, δήλωσε πολύ ευτυχισμένη, αν και «λίγο στενοχωρημένη» εξαιτίας της μερικής ακινησίας που την υποχρεώνει να χρησιμοποιεί μπαστούνι. Ωστόσο, παρά τις ακαδημαϊκές της επιτυχίες, η κ. Τέρνερ δηλώνει πιο ευτυχισμένη εξαιτίας της οικογένειάς της και όχι τόσο λόγω των τίτλων σπουδών που κατέχει. (Πηγή: “Καθημερινή” και Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων)».

ΚΟΥΙΖάκι: Ποιος-α πολιτικός αντί να γράψει ιστορία, «έγραψε» κανονικά την Ιστορία; Καταλάβατε ή, μήπως, θέλετε επιπλέον βοήθεια;

.........................................................

Η έξοδος των… αρουραίων

Κάτι μου λέει πως αυτό το Σαββατοκύριακο γίνεται η μεγαλύτερη έξοδος του καλοκαιριού. Κι απ’ ό,τι είδα συμφωνεί μαζί μου και ο Λόρδος Μπύρων στο lordosmbyron.blogspot.com, δίνοντας βέβαια τη δική του εκδοχή στο θέμα. «Από το πρωί της Παρασκευής κατά χιλιάδες οι αρουραίοι συνωστίζονται στις προκυμαίες, τους σταθμούς, και τα λιμάνια, ενώ παρατηρούνται ελλείψεις στα αποθέματα τύρου και αχλαδίου. Η έξοδος είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 186 ετών, ενώ και η είσοδος αναμένεται να είναι εξίσου μεγάλη. Στα διόδια διανέμεται δωρεάν από την Τροχαία, και το ευπώλητο "Ματωμένα Χώματα" για να προειδοποιεί τους ασυνείδητους ποντικούς οδηγούς. Στις εξωτερικές ειδήσεις, ο ρωσικός στόλος θέλει να επιστρέψει στη Μεσόγειο, αλλά λόγω της πετρελαϊκής ευμάρειας έχει παχύνει και δεν χωράει να περάσει ούτε από τα Δαρδανέλια ούτε από το γιβραλτάρ, πόσω μάλλον από την διώρυγα της Κορίνθου».

................................................

Πετώντας για… Νέα Υόρκη

Σε ένα αεροπλάνο των αμερικανικών αερογραμμών κάθονται δίπλα-δίπλα ένας Αμερικανός, ένας Έλληνας κι ένας Αφγανός. Κάποια στιγμή πλησιάζει η αεροσυνοδός στον Αμερικανό και του λέει: - Καλημέρα σας, κύριε. Θέλετε να σας προσφέρουμε κάτι να πιείτε;- Μάλιστα, απαντάει ο Αμερικανός, θα ήθελα ένα ουίσκι. - Εσείς, κύριε, θα θέλατε να πιείτε κάτι; ρωτάει η αεροσυνοδός τον Έλληνα. - Ναι, βεβαίως, απαντάει αυτός, θα ήθελα και εγώ ένα ουίσκι. - Εσείς, κύριε, θα πιείτε κάτι; ρωτάει στο τέλος η αεροσυνοδός τον Αφγανό. Και ο Αφγανός απαντάει: - Όχι, ευχαριστώ, θα οδηγήσω σε λίγο!

ΠΡΟΣΟΧΗ… Κίνδυνος διερχόμενων αεροπλάνων!!!

....................................................

Πολλή μελέτη έχει πέσει το τελευταίο διάστημα με τις εξεταστικές που μεταφέρθηκαν λόγω καταλήψεων. Το διάβασμα πάει σύννεφο και οι καημένοι οι φοιτητές έχουν πήξει στο διάβασμα. Κι έχει και καύσωνα.

Το μεγάλο ερώτημα του φίλου που μου έστειλε το e-mail είναι σεξ ή διάβασμα; Εγώ λέω το διάβασμα και έχω και δέκα λόγους για να σας το αποδείξω και παράλληλα να δώσω κουράγιο σε όλους αυτούς που διαβάζουν ακόμα…

Δεν ξέρω αν καταφέρω να σας πείσω, αλλά είμαι σίγουρος πως έστω και λίγο θα σας παρηγορήσω. Έχουμε και λέμε…

1. Εύκολα βρίσκεις κάποιον να διαβάσετε παρέα.
2. Όταν κουραστείς, σταματάς, τσακίζεις τη σελίδα και ξαναξεκινάς από εκεί που το άφησες.
3. Μπορείς να τελειώσεις γρήγορα χωρίς να αισθάνεσαι ενοχές.
4. Όταν ανοίγεις ένα βιβλίο, δε σε ενδιαφέρει αν το διαβάσει κι άλλος ύστερα από σένα.
5. Με μια κούπα καφέ μπορείς να το κάνεις όλη νύχτα.
6. Δε χρειάζεται να φοράς προφυλακτικό.
7. Μπορείς να το κάνεις, τρώγοντας και πίνοντας.
8. Δεν ντρέπεσαι αν σε διακόψουν οι γονείς σου στη μέση της μελέτης.
9. Μπορείς να το κάνεις και μέσα στο μετρό.
10. Αν έχεις απορίες, μπορείς να ρωτήσεις ακόμα και τη μαμά σου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

υπομονη

www.arelis.gr
περιεχει ερωτονομικον με τις πιο τολμηρες σεξουαλικες φαντασοιωσεις ever