Πέμπτη 2 Αυγούστου 2007

Ευχαριστώ, αλλά δεν θα γίνω… τρέντης!!!

Γατάκια μου, καλημέρα…

Την Κυριακή που μας πέρασε βρέθηκα σε γνωστή παραλία της χώρας μας. Το πρώτο κομμάτι που διάβασα όταν επέστρεψα ήταν αυτό που σας παραθέτω και το βρήκα στο nuclearmeds.blogspot.com. Τα σχόλια είναι περιττά: «Αν για να είσαι τρέντης πρέπει να κάνεις τριάντα πέντε χιλιόμετρα για να πας σε συγκεκριμένη παραλία, η οποία άνετα διεκδικεί τη καφέ σημαία (από το σκατό και τη βρώμα) γιατί υπάρχει το συγκεκριμένο τρισάθλιο bitch bar (η ορθογραφία είναι σωστή). Να έχεις 4Χ4 για να μπορέσεις να παρκάρεις, γιατί σιγά μην προνοήσει κανείς τουλάχιστον να ρίξει λίγο χαλίκι (τα μπράτσα που κάνεις, προσπαθώντας να ξεκολλήσεις το αμάξι από την άμμο είναι ευγενική προσφορά του καταστήματος). Να έχεις κάνει τριακόσια χρόνια γυμναστήριο και να έχεις συμπληρώσει πεντακόσιες ώρες ηλιοθεραπεία για να κάνεις μπάνιο χωρίς να σε κοιτάνε, λες και είσαι πράσινος, με τρία μάτια, οχτώ χέρια και τον κώλο μπροστά. Να περιμένεις στην ουρά για ξαπλώστρα μέχρι να γεράσεις και μόλις αδειάσει καμία να ξεκινάνε οι αθλοπαιδιές (“100 μέτρα επί άμμου", "ρίψη σακιδίου επί ξαπλώστρας"). Να πίνεις καφέ που μόνο στο φέρι Πέραμα-Παλούκια μπορεί να πιεις ή μία μπύρα-κάτουρο και να έχεις το ύφος "τώρα εγώ πίνω μπύρα και είμαι άντρα δυνατό και γερό". Να κάνεις τριπλό άξελ και διπλό λουπ, παίζοντας ρακέτες γιατί ο Σάμπρας από σένα έμαθε τα μυστικά του τένις. Να κ…χτυπιέσαι με τελειωμένα χιτάκια πενταετίας που σου βάζει ο άθλιος ντι-τζει που φαντασιώνεται ότι παίζει μουσική στο Super Paradise και θέλει να κάνει και κολπάκια του κ…λου με τα decks. Να μπαίνεις με θεαματικό σάλτο μορτάλε στη θάλασσα και να κολυμπάς με άψογο στιλ και ταχύτητα φωτός (για 5 μέτρα, μετά αρχίζεις να τσαλαβουτάς στα ρηχά όπως οι γριές που πάνε στην Αιδηψό για τα αρθριτικά τους). Να βγαίνεις από τη θάλασσα με ύφος λες και είσαι η απόλυτη, υγρή φαντασίωση των γυναικών και να νιώθεις μούρης (το δύο μηνών άκοπο νύχι στα πόδια είναι εργαλείο για τη δουλειά, για να γυμνώνεις τα καλώδια) τότε τι να πω, δε θα γίνω ποτέ. Και αν σου πω ότι με ενδιαφέρει κιόλας, θα σου πω ψέματα».

ΚΟΥΙΖάκι: «Εάν η κυβέρνηση ξέρει τους εμπρηστές θα πρέπει να τους συλλάβει, διαφορετικά τους καλύπτει», δήλωσε το 1998 πολύ υψηλό στέλεχος της τωρινής κυβέρνησης και τώρα κάνει τον… Κινέζο. Ποιος είναι;

......................................................

Συγχαρητήρια…

Την Κυριακή έλειπα, αλλά έμαθα (greekmedianews.blogspot.com)
το τι συνέβη στην Πάρνηθα. «Καλά, έτσι όπως πάμε θα ξεχάσουμε κι αυτά που ξέρουμε. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, συνέλαβαν, λέει, 27 άτομα, τα οποία νωρίτερα είχαν πετάξει μπογιές και είχαν γράψει συνθήματα στο Καζίνο της Πάρνηθας. Και όπως καταγγέλλουν, μετά τη σύλληψή τους χτυπήθηκαν από τους αστυνομικούς. Εδώ έχει καεί όλη η χώρα, πολιτικά αφτιά δεν ιδρώνουν, αλλά τους νεαρούς που ενόχλησαν τα συμφέροντα με τις μπογιές τους, ήξεραν να τους πιάσουν... Ρε, πάτε καλά; Και βγήκε και δήλωσε ο Βύρων για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών ότι "φέρνουμε κάποια αποτελέσματα, για τα οποία λαμβάνουμε συγχαρητήρια και ας μου επιτραπεί να πω τη λέξη, μια καλή εκτίμηση από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που κατακαίονται περισσότερο από εμάς. Συγχαρητήρια!!!» (Πηγή φωτό http://athens.indymedia.org/)». Σύντομα θα σας έχω περισσότερα…

Αλήθεια, πόση αξία έχει ένας βαμμένος τοίχος μπροστά σ’ ένα καμένο δάσος;

..............................................................

Το διαζύγιο…

Άλλο ένα δυνατό ανεκδοτάκι από τον antonis-jokes.blogspot.com. Για δείτε:
«Το παντρεμένο ζευγάρι ταξιδεύει στην Εθνική Οδό με 80 χμ./ώρα. Καθώς οδηγεί ο σύζυγος, γυρίζει η σύζυγος και του λέει:
- "Γλυκέ μου, είμαστε παντρεμένοι 10 χρόνια και θέλω διαζύγιο."
Ο σύζυγος δεν λέει τίποτα και αυξάνει την ταχύτητα του αυτοκινήτου σε 100 χμ./ώρα. Αυτή συνεχίζει, λέγοντας:
- "Δε θέλω να αρνηθείς, γιατί τα έχω με τον καλύτερο σου φίλο και είναι πολύ καλύτερος εραστής από εσένα."
Ο σύζυγος παραμένει αμίλητος, αλλά αυξάνει την ταχύτητα σε 120 χμ./ώρα.
- "Θέλω το σπίτι", συνεχίζει αυτή. Και η ταχύτητα αυξάνει στα 140 χμ./ώρα.
- "Θέλω τα παιδιά, όλες τις πιστωτικές κάρτες και τους κοινούς τραπεζικούς λογαριασμούς μας." Η ταχύτητα του αυτοκινήτου έχει φτάσει στα 200 χμ./ώρα...
- "Εσύ τι θα κρατήσεις;" και ο σύζυγος κατευθυνόμενος πλέον με ταχύτητα 220 χμ./ώρα, στα ακρόμπαρα του δρόμου, της απαντά:
- "Έχω ό,τι ακριβώς χρειάζομαι. Τον αερόσακο!!!».
......................................................

Όταν διαβάζω για έρευνες όπως αυτή στο olocopypaste.blogspot.com, πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω. Να κλάψω ή να γελάσω…

«Στα όρια της παράνοιας ο έλεγχος του email... 53% των Αμερικανών ελέγχει το email από την τουαλέτα 15:49 27/7ΠΗΓΗ:e-go.gr
Έρευνα της AOL δείχνει φαινόμενα εθισμού των Αμερικανών με τον έλεγχο των mail τους.

Ο αριθμός των Αμερικανών που ελέγχει το email του από τις φορητές του συσκευές έχει διπλασιαστεί από το 2004 και σήμερα, σύμφωνα με την AOL, ξεπερνά τα όρια της λογικής. 59% των χρηστών ελέγχει τα τελευταία mail στο κρεβάτι, ενώ το 53% από το μπάνιο.

Επίσης υπάρχει ένα 37% των χρηστών που ελέγχει τα mail την ώρα που οδηγεί.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν επίσης ότι για το 43% των χρηστών η πρώτη κίνηση που κάνουν όταν σηκωθούν το πρωί είναι να ελέγξουν το mail τους, ενώ το 40% ξυπνά κατά τη διάρκεια της νύχτας για να ρίξει μια ματιά μήπως υπάρχει κάτι καινούργιο.

Ένας μέσος χρήστης ελέγχει το ταχυδρομείο του 5 φορές την ημέρα, ενώ το 83% δεν ξεχνά την αγαπημένη του συνήθεια κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Αμερικανοί έχουν αυτογνωσία κι έτσι το 15% δηλώνει ότι είναι εθισμένο στον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η έρευνα έγινε μέσω Διαδικτύου σε 4.025 χρήστες άνω των 13 σε 20 πόλεις στις ΗΠΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: